25 Mayıs 2015 Pazartesi

BOTAŞ İşçi Alım İlanı

personel_alimi
BOTAŞ
BORU HATLARI İLE PETROL TAŞIMA AŞ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
29 KİŞİLİK PERSONEL ALIM DUYURUSU
İLANLARA BAŞVURULAR TÜRKİYE İŞ KURUMU ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.
İLANLARA TÜRKİYE İŞ KURUMUNUN http://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/JobsOnAir.aspxİNTERNET ADRESİNDEN ULAŞILMAKTADIR.

17 Mayıs 2015 Pazar

WhatsDog Uygulaması İle Whatsapp Kişilerinizi Takip Etme

whatsapp-dogg
WhatsDog uygulaması sayesinde WhatsApp listenizden bir kişi seçiyorsunuz ve seçtiğiniz kişinin ne zaman çevrimiçi olduğunu öğrenebiliyorsunuz. WhatsApp kullanma durumunu en çok takip etmek istediğiniz kişiyi seçin ve ardından da seçtiğiniz kişinin oturum açma durumlarını almaya başlayın. WhatsApp uygulaması ile ilgili herhangi bir sorun olduğunda; örneğin, WhatsApp indirirken ya da WhatsApp güncellemesi yapılırken oluşan bir hatayı ve bu hatanın neden olduğunu ya da nasıl düzeleceğini WhatsDog uygulaması sayesinde bilgi edineceksiniz.

10 Mayıs 2015 Pazar

Opera Mini Yasaklı Sitelere Nasıl Giriş Yapabiliyor?

yasakli-sitelere-giris
Symbian, iOS, Android, Windows başta olmak üzere hemen hemen her platformda uygulaması olan Opera Mini tarayıcısını kullanarak tüm yasakları aşabildiğinizi biliyor muydunuz? Gerek tabletinizden gerekse de telefonunuzdan hiçbir ayar yapmadan ve ekstra bir program kullanmadan sadece Opera Mini tarayıcısını kullanarak tüm yasakları aşmanız mümkün.
İnternet yasaklarının giderek arttığı günümüzde yasaklar, kimi zaman sosyal medya sitelerini etkileyebilmektedirler. Durum böyle olunca çeşitli yöntemler ile insanlar yasaklı sitelere giriş yapmanın yöntemlerini ararlarken Opera Mini kullanıcıları hiçbir ayar yapmadan ve hiçbir ek program indirmeden cep telefonlarından sorunsuz bir şekilde tüm yasaklı sitelere nasıl girebildiklerini merak ettiniz mi hiç?

3 Mayıs 2015 Pazar

Sosyal Medya Yöneticilerinde Bulunması Gereken Özellikler

sosyal-imleme
Yetenekli ve işin ehli sosyal medya yöneticilerinin güncel olay ve trendlerin dışında, neyin işe yaradığını, neyin yaramadığını bilmenin yanında birden çok kanal hakkında derin bilgiye sahip olmaları ve veri analizi için muazzam bir bilgi kaynağına sahip olmaları gerekiyor.

Kozmikbakim Web Dizini