28 Aralık 2015 Pazartesi

EBA Sunum İçerik Geliştirme Editörü

fatihicerik
EBA Sunum uygulaması, kolay ve dinamik bir şekilde online sunumlar hazırlamanızı sağlar. Etkileyici efektler ve özellikler ile herkese hitap eden sunumları online hazırlayabilir, bulut depolama alanınıza kaydedip sunumlarınıza her yerden ulaşabilirsiniz. Sunumlarınızı PDF olarak kaydedip çevrimdışı olarak her yere taşıyabilirsiniz.

21 Aralık 2015 Pazartesi

İdeaLStudio Çevrimiçi İçerik Geliştirme Editörü



fatihicerik
İdeaLStudio e-öğrenme içeriklerinin hızlı, kolay ve yüksek kalitede hazırlanmasına imkan veren Web tabanlı bir içerik oluşturma aracıdır. İdeaLStudio’yu kullanmak için temel bilgisayar becerilerine sahip olmak yeterlidir. İdealStudio ile hiçbir programlama ve Flash bilgisine ihtiyaç duyulmadan dakikalar içerisinde zengin medya özelliklerinden yararlanılarak, animatif, interaktif ve sesli eğitimler hazırlamak mümkündür.

14 Aralık 2015 Pazartesi

Etudyo Çevrimiçi İçerik Geliştirme Editörü

fatihicerik
Kendi materyallerinizden, hazır kütüphanesinden; video, ses, etkileşim gibi birçok unsuru bir araya getirerek hızlı ve rahat, zengin ders içeriklerini geliştirmenizi ve paylaşmanızı sağlayan çözümüdür.
Rahatça Zengin İçerikler Geliştirin
Kendi materyallerinizden, hazır kütüphanesinden birçok unsuru bir araya getirerek içerikler geliştirmenizi sağlayan ETUDYO rahat kullanma özelliğine sahiptir.
Standartlara Göre Paketleyin
Dersleri ETUDYO’nun bulut yapısı sayesinde, derslerinizi paylaştığınızda öğrencilerin de mobil ya da bilgisayarlardan izlemesi ve/veya akıllı tahtada izlenmesi sağlanmaktadır.

7 Aralık 2015 Pazartesi

2016 Yılında PTT Memur Personel Alımı Yapacak Mı?

personel_alimi
PTT personel alım işlemlerini genellikle şubat Ayında başlatmaktadır. 2016 Şubat ayında personel alımı için çıkılacaksa ilgili duyuruyu ay içerisinde PTT İK’dan yapılacaktır. PTT (Posta ve Telgraf Teşkilatı) personel alımını KPSS puan üstünlüğüne göre yapmaktadır. Adaylarda PTT önlisans uluslararası taşımacılık ve lojistik, posta hizmetleri, lojistik yönetimi, uluslararası lojistik, kargo hizmetleri, uluslararası taşımacılık yönetimi ve lojistik mezunu olma şartını aramaktadır. Adaylar sözlü sınava yani mülakata tabi tutulmaktadır.
Mühendis, Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Makine, Elektrik ve İnşaat, Mimar, Avukat, Gişe ve Büro Görevlisi, Dağıtıcı, Tekniker, Bilgisayar, Elektrik, Makine, İklimlendirme-Soğutma ve İnşaat unvanlı “İdari Hizmet SözleşmeliPersonel”alınacaktır.
Kozmikbakim Web Dizini