26 Eylül 2016 Pazartesi

Prisma ile Fotoğraflarınızı Sanatsal Hale Dönüştürün



google-play
İOS ve Android telefonlarınıza Prisma uygulamasını indirerek fotoğraflarınızı sanatsal hale çevirebilirsiniz. Milyonlarca kullanıcısı olan ve son günlerin popüler uygulaması Prisma nasıl indirilir? ve nasıl kullanılır? yakından bakalım.
Prisma ilk önce İOS cihazlara daha sonra tüm Android telefonlara geldi. Play store ve app store mağazalarından indirebileceğiniz uygulama tamamen ücresizdir. Android ve İOS prisma uygulaması içinde barındırdığı filtreler ile fotoğraflarınızı sanatsal hale dönüştürür. Böylelikle fotoğraflarınza farklı bir hava katabilirsiniz. Günlük hayatta en çok kullandığımız kameramızı en güzel şekilde kullanan prisma uygulaması ile fotoğrafçılığınızıda geliştirebilirsiniz.

Prisma Nasıl Kullanılır?
Uygulamayı alttaki bağlantılardan indirin.
AndroidiOS, iPhone
Prisma uygulamasını indirdikten sonra yapmanız gereken uygulamayı açarak bir fotoğraf çekin yada galerinizden fotoğraf seçin. Seçtiğiniz fotoğrafların altında bulunan Prisma filtrelerinden istediğinize tıklayarak uygulayınız. Fotoğraflarınızı dönüştürdükten sonra Facebook, Instagram, Twitter veya Whatsapp gibi sosyal ağlarda arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
Prisma uygulamasını kullanarak bir kaç ünlünün fotoğraflarına filtre uygulayalım. Sizde sevdiğiniz her hangi bir ünlünün fotoğrafını indirerek hemen Prisma filtrelerini uygulayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Kozmikbakim Web Dizini