28 Mart 2016 Pazartesi

2016 Güncel DNS Listesi Engelsiz İnternet DNSleri

internette-engelli-site-sayisi
İnternet’inizin DNS hizmeti genellikle servis sağlayıcınız tarafından sağlanmaktadır. Servis sağlayıcınızın sağladığı bu DNS’ler genellikle yasaklı sitelerle dolu olduğu gibi yavaştırlar. Daha hızlı ve yasaklı site barındırmayan bu güncel 2016 DNS‘leri kullanabilirsiniz. Daha hızlı bir internet kullanımak istiyorsanız buradaki güncel DNS adreslerini deneyiniz.

21 Mart 2016 Pazartesi

DriverPack Solution Online İndir Türkçe v17.6.6 + Portable

L25Q7MtvcgM6fxfcvX6lNEUgykzys4pd
 DriverPack Solution Online İndir Türkçe 17.6.6 + Portable
DriverPack Solution Online,Windows xp vista,7,8,8.1,10 32x64bit driver güncelleme programı interneti olanlara özel online tüm driverinizi günceller ve indirir.

14 Mart 2016 Pazartesi

Driver Updater: Driver Güncelleme Programı

driver-updater
Bilgisayarınızı kolay ve hızlı bir şekilde güncel sürücüler ile güncellemek driver updater programını kullanınız.
Driver Updater ile bilgisayarınızdan daha iyi performans alabilmek için bütün sürücülerinizi güncellemeniz gerekiyor. Yani İşlemci, ekran kartı, anakart, ağ kartı, ses sürücüleri ve diğer donanımlarınızı güncelleyebilirsiniz. Eski sürücülerin yerine yeni sürücüleri yükleyerek bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz.
Sürücü güncellemesini Driver Updater ile yaptığınızda bilgisayarınıza nasıl etki eder yakından bakalım. Bu arada driver updater en iyi driver güncelleme programları arasında yer almaktadır.

7 Mart 2016 Pazartesi

Son 50 Yılın Ygs-Lys Soruları ve Çözümleri

osym
Son 50 Yılın Ygs-Lys Soruları ve Çözümlerini indirmek için yazımızın devamını okuyun.
Kozmikbakim Web Dizini