25 Nisan 2016 Pazartesi

Telefon İncelemeleri HTC 10 Samsung Galaxy S7 Edge vs..

akilli-telefon
Asus ZenFone Max
+ Akıcı arabirim
+ Pil ömrü
+ Mobil şarj cihazı fonksiyonu
+ Kamera
+ Uygun fiyat
+ Çift SIM kart
– Ağır
– Kalın
– Gece çekim performansı
– Hızlı şarj yok
Özetle
Sonuç olarak ZenFone Max, Asus tarafından özellikle pil ömrü noktasında iddialı bir telefon modeli isteyenlere özel olarak hazırlanmış bir cep telefonu. Fiyat açısından uygun seviyede olan telefon, buna bağlı olarak değerlendirirsek, iyi de performans gösteriyor. Elbette çok yakın fiyata teknik kadro bakımından da daha güçlü duran Lenovo VIBE P1’de bir köşeden göz kırpmıyor değil doğrusu. Bu noktada seçim elbette sizlere kalmış durumda.

18 Nisan 2016 Pazartesi

Stok Android’de olması gereken özellikler

android-uygulama
Android 6.0’ı temel alan ve onun tüm yeniliklerini üzerinde barındıran CyanogenMod 13, şu sıralar belli telefon ve tabletlere dağıtılma aşamasında. Ancak CyanogenMod, stok Android kullanan cihazlarda bulacaklarınızdan fazlasını da sunuyor. Bu işlevleri Android’ e kazandırmak için ise biraz uğraşmanız gerekiyor.

11 Nisan 2016 Pazartesi

Android Telefonu Güvenli Modda Açma



android
Güvenli mod sayesinde bilgisayarınızda oluşan sorunları, bulaşan virüsleri kolaylıkla silebilirsiniz. Android telefonu güvenli mod‘da başlatmak için telefonun güç tuşuna basılı tutun. Karşınıza kapat seçeneği gelecektir. Kapat seçeneğine Güvenli mod modu gelene kadar basılı tutun ve telefonu güvenli mod’da çalıştırın. Eğer bu mod başarılı olmuyorsa telefonun bataryasını çıkartın veya güç ve ses azaltma butonuna 10 saniye boyunca basarak güvenli modu aktif edebilirsiniz.

4 Nisan 2016 Pazartesi

Freemake Video Converter: Ücretsiz Video Dönüştürme Programı

freemake-video-converter
Freemake Video Converter adından da anlaşılacağı gibi video çevirme programıdır. Tamamen ücretsiz olan bu program ile istediğiniz videonun formatını çevirebilirsiniz
Freemake Video Converter ile aklınıza gelebilecek hemen hemen tüm videoların formatını değiştirebilirsiniz. Filmlerinizi, videolarınızı, hatta müzik ve resimlerinizin format’ınıda değiştirebilirsiniz. Freemake Video Converter Cuda ve Dxva desteği sayesinde videolarınızı daha hızlı çevirebilirsiniz. Freemake Video Converter aşağıdaki tüm video formatları olmak üzere hemen hemen tüm formatları dönüştürebilmektedir.
Kozmikbakim Web Dizini