29 Ağustos 2016 Pazartesi

Facebook Sayfalarında Etkileşimi Arttırmanın Yolları



facebook
Sosyal medya pazarlaması için dünyanın en çok kullandığı, en iyi kanal Facebook’tur. Bu kanalda Facebook sayfa etkileşiminin gözle görülür şekilde arttırabileceğiniz yolları sizler için sıralayacağım.
Facebook’ta gönderi türleri 3’e ayrılır. Bu gönderi türlerinden en çok etkileşimi sırasıyla “video, foto, durum” olarak sıralayabiliriz. Bu ana türlerden farklı olarak “bağlantı” türünü ekleyebiliriz. Yalnız bağlantı türü için bir sıralama söz konusu değildir. Bu bağlantının içeriğiyle alakalıdır.

22 Ağustos 2016 Pazartesi

Facebook’un Hakkınızda Bildiği 100 Önemli Bilgi



facebook
Sosyal paylaşım sitesi Facebook kullanıcıları hakkında bildiği 100 önemli bilgiyi sizler için paylaşıyoruz.
İstediğiniz kadar gizlilik ayarları yapın Facebook bu bilgilerin hepsini kullanıyor. Kullanıyor derken bu bilgiler doğrultusunda karşınıza size uygun reklamlar çıkartıyor. Bu bilgilerin tamamını reklamlarda kullanan Facebook kendi bilgilerinizi sizden daha iyi biliyor.

15 Ağustos 2016 Pazartesi

60 Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı Alım İlanı



personel_alimi
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından:
SOSYAL GÜVENLİK UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
1. GENEL AÇIKLAMALAR
a) Kurumumuz Merkez teşkilatında çalıştırılmak üzere 60 Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı alınacaktır. Uzman yardımcılarına ait istenilen yükseköğretim programları, kadro sayıları, KPSS puan türleri ve taban puanları gösterir tablo duyurunun sonunda yer almaktadır.

8 Ağustos 2016 Pazartesi

Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Subay Alım Ilanı



personel_alimi
JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞINDAN DUYURU
Jandarma Genel Komutanlığının Sözleşmeli Subay ihtiyacını karşılamak amacıyla lisans düzeyinde Jandarma, Kara Havacılık, İstihkam ve Muhabere sınıflarında erkek personel alınacaktır.
Kara Havacılık, İstihkam ve Muhabere sınıfları için www.jandarma.tsk.tr internet adresinde yayımlanan başvuru kılavuzunda belirlenen Lisans programlarından alım yapılacaktır. Jandarma sınıfında ise tüm lisans programlarından alım yapılacaktır.

1 Ağustos 2016 Pazartesi

Ankara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı



personel_alimi
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL İLANI
Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek 2. maddesine göre Üniversitemizde toplam 112 pozisyona 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel alınacaktır.
Kozmikbakim Web Dizini