23 Ocak 2017 Pazartesi

Eskişehir 1. Hava İkmal Bakım Komutanlığı Personel Alımı


Eskişehir 1. Hava İkmal Bakım Komutanlığı Personel alacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 6 kişi Aşçı ve 4 kişi Aşçı Yardımcısı olmak üzere toplam 10 kişi istihdam edileceği öğrenildi.

Aşçı 6 kişi için şartlar: En az ilköğretim mezunu (İlkokul) olması En çok Ortaöğretim Lise ve dengi olması, SGK tarafından yetkilendirilmiş olan sağlık kuruluşlarından AŞÇI mesleğinde çalıştırılmasında sakınca bulunmadığına ilişkin sağlık raporu olması ve Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Aşçılık ve Yiyecek İçecek Alanının Mutfak Bölümü Mezunu veya Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı Aşçılık Belgesi / Ustalık Belgesine sahip olması gerekmektedir. Başvuracak Adaylar İş kur iş ilan 00003553030 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 01 Şubat 2017 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Aşçı Yardımcısı 4 kişi için şartlar: : En az ilköğretim mezunu (İlkokul) olması En çok Ortaöğretim Lise ve dengi olması, SGK tarafından yetkilendirilmiş olan sağlık kuruluşlarından AŞÇI Yardımcısı mesleğinde çalıştırılmasında sakınca bulunmadığına ilişkin sağlık raporu olması ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı Aşçılık Yardımcısı Belgesi / Kalfalık Belgesine sahip olması gerekmektedir. Başvuracak Adaylar İş kur iş ilan 00003563106 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 01 Şubat 2017 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Alınacak personel Kuraya tabi olan işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. Kurada ismi çıkan kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından iadeli taahhütlü olarak adaylara bildirilecektir. Noter Huzurunda Kura Çekimi 10 Şubat 2017 tarihinde Saat 15: 00 ile 16:00 arasında 1.nci Hava İkmal Merkez Komutanlığında Eskişehir noter kurası yapılacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecektir.

Başvuracak adaylar 1.nci Hava İkmal Merkez Komutanlığında Eskişehir istihdam edilecek olup çalışma adres aynı adrestir. İlana başvuracakların kişisel durumu TMY ( Terörle Mücadelede yaralanan ) olanlar da başvura bileceklerdir. Başvuracak adaylar iş kur ilan numarası ile 01 Şubat 2017 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Kozmikbakim Web Dizini